وبلاگ شخصی عارف عبداللهی_بجنورد

خبرنگار _عکاس
کلمات کلیدی

عارف عبداللهی

بجنورد

عدالت مالیاتی

دانشجو و خانواده

نفس های آخر اصلاحات

از فتح الفتوح تا شکست بزرگ

صداقت در گفتار و عمل دولت و رفع شدن تحریم های اقتصادی!

(از مجموعه خاطرات آقای میم سین)

نگاه-غلط-رویسای-دانشگاه-های-استان-به-تشکل-های-سیاسی-دانشجویی

دردودلهای-وجدان-آقای-رییس-جمهور

اندرحکایات گذاشتن ریش در قرن مدرنیته شدن انسان ها

پاسخ به یک نشریه محلی خراسان شمالی

به مناسبت سومین سالگرد ریاست جمهوری روحانی

پاسخ یاداشت توجیهی از سوی جناب آقای یامین پور

اتخاذ موضع نسبت به تمدن غرب

ذهنی خارجی در لباس یقه سفید

جهاد فکر واندیشه در نهضت ما میتوانیم

فهم استراتژیک در میان مسئولان

قطعنامه 598

نقطه عطف تاریخ صدر اسلام

چند نکته مهم در مورد کودتای ترکیه ای

با برجام جلوی جنگ را گرفتیم!!

بی حیایی زنان یا بی غیرتی مردان مقصر کیست؟

راه حق و نصرت و فضل الهی

تهییج موسیقیایی

هزینه حقوق های نجومی غیر قابل اغماض و تطهیر است.

پهلوانان مدعی تدبیر

پوشش

برای زن دست وپاگیر است!!؟؟

چادری-ها-زهرایی-نیستند

به مناسبت سومین سالگرد ریاست جمهوری روحانی

از برجام‌زدگی تا مقصر تراشی برای بی‌حاصلی برجام

سه سال از آغاز به کار دولت آقای روحانی گذشت؛ اکنون این دولت به آخر راه خود نزدیک شده؛ در حالی که هنوز وعده‌های انتخاباتی رییس جمهور در آغاز راه  فراموش نشده است. دولت در طول این مدت با نادیده گرفتن  ظرفیت‌های داخلی؛ همه مشکلات کشور را به سیاست خارجه گره زد و تمام انرژی خود را صرف توافق نافرجام برجام کرد. از این منظر می‌توان دوران ریاست جمهوری روحانی را به چند بخش تقسیم کرد:  


1برجام زدگی و گره زدن تمام مشکلات به برجام:

در این مرحله دولت  اولا سعی می‌کرد وضعیت کشور را #بحرانی جلوه دهد؛ دوم در حالیکه حل تمامی #مشکلات را به برجام گره  می‌زد  بر فواید این توافق بر اقتصاد کشور تمرکز افراطی داشت و سوم  نهادهای قانونی کشور را در تصویب فوری برجام، تحت فشار قرار می‌داد. 


2 تلاش برای رسیدن به برجام 1 و 2 و 3 و ...

در این مرحله رئیس جمهور، علارغم عهدشکنی‌های آمریکا، همچنان از هر تریبونی برای بهشت نشان دادن فضای پسابرجام و #فتح‌الفتوح خوانی برجام استفاده می‌کرد و دائماً از  تحولاتی عظیم در پسابرجام سخن می‌گفت؛ چون این آب‌نبات زیر دهانشان مزه کرد سخن از  برجام 2 و 3 و 4 به میان آوردند و آن را راه حل مشکلات معرفی کردند. برجام 2 چیزی نییست جز فاصله گرفتن از #مقاومت منطقه. مطرح شدن برجام 2، 3 و 4 پس از برجام، دامی برای انقلاب اسلامی بود که رهبر معظم انقلاب با هوشمندی و ژرف‌اندیشی خط آمریکا را خواندند و مانع تحقق آن شدند.


3تلاش برای اجباری شدن درک دستاوردهای برجام

در حال حاضر «هر کس از لغو تحریم‌ها خوشحال نشود باید در ایرانی بودن او شک کنیم» این قبیل اظهارات که نوعی توهین آشکار به ملت ایران است؛ در حالی که بد عهدی‌های آمریکا در همان آغاز راه بر همگان روشن شد؛ بار‌ها و بارها از سوی دولت و حامیان آن شنیده شده است.  تلاش برای اجباری شدن لمس دستاوردهای برجام، یکی دیگر از راه‌های ممکن برای عبور بی‌سر و صدا از شکست وعده‌های برجامی دولت و اصلاح‌طلبان به مردم به شمار می‌آید.

 

4 مقصر تراشی برای بی دستاوردی برجام  

پس از روشن شدن بی‌دستاوردی مذاکرات برای مردم؛ و ناکام ماندن روشهای سرپوش گذاشتن بر این شکست؛ دولت و حامیان آن ، در یک سالگی برجام،  به «مقصرتراشی برای بی‌دستاوردی برجام» روی آورده است. روشی که  در پیشابرجام هم سابقه داشت.  ولی‌الله سیف و اسحاق جهانگیری، رئیس بانک مرکزی و معاون اول دولت یازدهم در این زمینه صراحتاً صحبت‌هایی را طرح کرده مبنی بر اینکه دست‌هایی ناپاک در کارند تا نگذارند دستاوردهای برجام آشکار شود!‼️


4  انفعال دولت در برابر مشکلات کشور

اینک دولت در حالتی انفعالی به جای جبران مافات و حل مشکلات کشور به دنبال #آمارسازی‌های خیالی از اقدامات صورت گرفته در این سه سال است. آمارهایی که با واقعیات جامعه فاصله زیادی دارد. آمارهای واقعی به ما می‌گوید که در عرض این سه سال کارخانه‌های بسیاری در کشور تعطیل شده و چرخ #تولید و #سرمایه گذاری مولد کاملاً خوابیده است.

 بهتر است دولت در یک سال باقیمانده به جای  بازی با کلمات برجام و پسا برجام کمی هم وارد وادی عمل شود و به وضعیت بازار و صنعت بهبود بخشد.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی